Tražite li način kako unijeti malo topline ili pak želite stvoriti energičnu atmosferu, najbolji dojam stvorit ćete koristeći nijanse crvene. Odavno poznata kao sinonim za toplinu, akciju, strast i glamur, crvena je pravi dragulj među bojama. Tajna crvene boje leži u umjerenosti i naglašavanju, upravo zbog njenog intenzivnog tona. Prva tajna kada koristite crvenu u domu je doziranje. Previše bilo čega može postati trn u oku, a to vrijedi i za boje. Postoje vjerojatno tisuće, ako ne i milijuni različitih nijansi crvene boje. Izaberite pažljivo odgovarajući ton crvene.

Boje & upečatljivi komadi namještaja 

Izražajni i profinjeni detalji u nijansama crvene oplemenit će svaki dom a upravo takve ideje donosimo u nastavku. 

Crvena garnitura za sjedenje postat će ključni komad svakog dnevnog boravka. Garnitura žarke boje idealan je izbor ako želimo staviti naglasak u prostoru. Kao najintenzivnija boja, crvena podiže energiju prostora, a ujedno potiče razgovor i stvara snažan prvi dojam.

Ružičasta fotelja pravi je pogodak za dašak glamura. Ružičasta boja predstavlja suosjećanje i ljubav, a ovisno o nijansi, prostor može učiniti razigranim, ženstvenim i toplim. U slučaju da ne želite romantičan izgled, neka linije budu jednostavne i čiste te birajte sofisticirane tkanine.

Ružičasta je idealna boja za stvaranje ugodne atmosfere ili za dodavanje glamura i udobnosti blagovaonici.