Praonica

Jun 23, 2021 | Ideje i savjeti

Jedna od neizbježnih prostorija u našem domu svakako je – praonica. Ako ste je do sada i skrivali od svojih gostiju, trendovi koje sad predstavljamo će od praonice napraviti lijepu i funkcionalnu prostoriju koju s ponosom možemo pokazati.

Donosimo jednostavno, a moderno i trendi rješenje za prostor u kojem se pere i suši rublje, a ujedno može poslužiti i kao dodatak garderobi.

Navike ljudi su se uvelike promijenile te su sušilice postale standardna oprema u većini domova. Ako trebate uštedjeti na prostoru uvijek postoji i opcija kombiniranog uređaja perilica/sušilica koja je danas vrhunski uređaj.

Dodatno pitanje se postavlja gdje peglati i slagati opranu odjeću, zato je praonica idealno mjesto gdje možete objediniti sve radnje. Praktično je i predvidjeti vješalice, zidne kukice ili pak košare za odlaganje koje će sakriti sve što ne koristite na dnevnoj bazi.  Ako ste ograničeni prostorom naša preporuka je perilica/sušilica kombinirani uređaj koji štedi prostor ali obavlja funkciju oba uređaja. Uz to ide i danas nezaobilazna parna postaja koja uvelike olakšava glačanje.  Ne zaboravite na nekoliko polica i košaru za rublje i praonica je spremna za korištenje.

Prijedlozi potrebnih komada tehnike i namještaja zasigurno će potaknuti kreativnost i pomoći da svoju praonicu pretvorite u učinkovit, dobro dizajniran prostor koji predstavlja stil i potrebe cijele obitelji. Tko zna, možda praonica postane vaša nova tajna oaza.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more