Kutne garniture središnji su dio dnevnog boravka, a njihov izbor je ponekad težak jer je potrebno paziti na nekoliko stvari.

Dimenzije

Kutne garniture trebaju odgovarati prostoru, ali i vašim potrebama. Ako imate veliku obitelj i volite zajedno provoditi vrijeme gledajući televiziju i družeći se, potrebna vam je velika garnitura, a ako raspolažete malim prostorom, birajte onu koja će ispuniti svaki kutak praznog prostora kako ne biste još dodatno gubili na veličini. Prije kupnje razmislite je li vam potreban dodatan ležaj, pa nabavite garnituru s izvlačnom jedinicom.

Foto: Aledo namještaj, Westgate Shopping City
Foto: Prima namještaj, Westgate Shopping City

Udobnost

Najviše volimo kada je prostor u kojem boravimo udoban. Tako su posljednjih godina veliki hit pomični nasloni za glavu i leđa koje možemo prilagoditi svom tijelu i položaju u kojem želimo biti.  

Foto: Aledo namještaj, Westgate Shopping City

Boja

Kako se garnitura mora uklopiti u prostor, treba razmisliti o boji i modelu koji će se slagati s ostatkom namještaja. Kombiniranje previše boja daje kičast dojam, no ako se dobro usklade to daje dojam elegancije i luksuza. Nemojte se bojati eksperimentirati, samo uvijek razmišljajte o cjelokupnom uređenju.  

Foto: Namještaj Intermod, Westgate Shopping City
Foto: Prima namještaj, Westgate Shopping City

U trgovačkom centru Westgate, gdje je prisutno čak 30 trgovina za uređenje doma na jednom mjestu, možete pronaći velik izbor kutnih garnitura, ali i ostalog namještaja i dekoracija za dom. Ponuda obuhvaća  domaće i strane brendove, kao i unikatan namještaj s potpisom poznatih dizajnera.