Kod malog prostora najviše nas veseli kada iskoristimo maksimum od njega, a da istovremeno izgleda jako privlačno. U nastavku vam donosimo nekoliko primjera lijepo uređenih malih balkona na koje smo naletjeli na Instagramu.

Jedna od najbitnijih stvari je da balkon prilagodite svojim željama i potrebama. Ako vam je bitno da popijete jutarnju kavu na svježem zraku, nabavite udobne stolice i klupe na kojima ćete uživati od ranog jutra. Ako ste ljubitelj zelenila, pretvorite svoj mali balkon u zelenu oazu u kojoj ćete uživati brinući se o svojim biljkama. Također, ako vam nedostaje prostora u interijeru, od balkona se može napraviti i skladišni prostor koji isto tako može lijepo izgledati. Samo imajte na umu da te stvari budu otporne na vanjske uvjete kako se ne bi brzo uništile.

Kada odlučite koja će biti glavna svrha vašeg malog balkona, dodajte nekoliko detalja za bolji ukupan dojam. Mekani jastuci i deke na stolicama i klupama, svijećnjaci, lampice, baldahini i slične dekoracije uljepšat će vaš balkon i postati vaše omiljeno mjesto u domu.