Kutak za opuštanje

Jun 10, 2022 | Ideje i savjeti

Svi se mi volimo opustiti nakon napornog dana, a ljuljačke s udobnim sjedištem mame nas da sjednemo i odmaramo. Jedne od najpoznatijih ljuljački u posljednje vrijeme su one viseće u obliku jajeta u koje se možemo uvući i ljuljajući zaspati u njima.

Odrasli ih obožavaju, a djeci su jako zanimljive i privlačne, stoga su idealne za cijelu obitelj. Iako su viseće, napravljene su tako da mogu samostalno stajati, stoga nije potrebno bušiti stropove ili namještati ljuljačke na određena mjesta, već se lako mogu premještati na mjesto koje vam u tom trenu odgovara.

Osim na terase i balkone, ljuljačke se mogu smjestiti u dnevne boravke, pa čak i u spavaće sobe. Time se dobiva poseban, intiman kutak za opuštanje. Osim kao mjesto za uživanje, ljuljačka je i odličan kutak za fotografiranje. Sama po sebi izgleda privlačno, a u njoj se možete namjestiti tako da fotografija izgleda umjetnički.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more