Pomalo kontroverzno za svijet dizajna ali povratak ovog trenda upravo je potaknula jedna pjevačica. I to ne bilo koja, naime Adelin video „Oh My God“, vratio je u svijet dizajna interijera trend sparivanja različitih stolica.

U ovom glazbenom spotu pjevačica je okružena mješavinom klasičnih blagovaonskih stolica koje datiraju iz različitih dizajnerskih razdoblja i pokazuju različite stilove. Različite stolice koriste se kao rekviziti dok se ne zapale pred kraj video spota; međutim, njihov snažan utjecaj nije izgubljen u plamenu.

Upravo kroz ovaj video spot je potaknut jedan od najnekonvencionalnijih trendova za uređenja interijera godine (do sada). Ovakav trend u odabiru stolica idealan je način za dodavanje karaktera i eklektičnosti u blagovaonicu. Preporučujemo da ga i vi iskušate, no pripazite, sve dok se oblici međusobno nadopunjuju (zakrivljene ili ravne linije uparene sa sličnim nijansama), možete miješati stolice različitih stilova i razdoblja.

Trend sparivanja različitih drvenih stolica u blagovaonici omogućuje kontinuitet u smislu materijala, ali i čini da prostor poprimi eklektičan i efektan izgled. 

Savršene antikne drvene stolice često nalazimo rasparene pa je ovaj novi trend ujedno i vrlo praktičan jer nam daje mogućnost da izbor ne moramo ograničavati samo na jednu vrstu ili stil.