Drvo u kupaonici – Apsolutno!

Mar 4, 2022 | Ideje i savjeti

Konvencionalna mudrost je da su pločice najbolji proizvod za kupaonske površine. Vidimo pločice posvuda, od kupaonice na poslu do restorana, ili pak domova.

Samo zato što su toliko popularne ne znači da ih moramo uključiti u dizajn. Uostalom, pločice i žbuka nisu toliko nepropusni kao što mislite i nisu nužni za atraktivan izgled, trajnost ili čistoću u vlažnim prostorima poput kupaonica.

Razmišljajte kreativno, uostalom drvo se koristi na palubama brodova gdje se stalno moči pa suši. Zašto ga ne koristiti kao podlogu u tušu ili nekom drugom prostoru u kupaonici?

Zapravo, možete učiniti nevjerojatne stvari s drvetom, čak i u kupaonici. Atmosfera i ugođaj koji stvara, kako zvuči, pa čak i reflektira svjetlost su prekrasni. Također, nudi boju i dubinu, a može omekšati izgled tvrdih keramičkih završnih obrada.

Iako je drvo izdržljiv i pomalo logičan odabir za podove, također je fantastično na stropu. Dodaje osjećaj prirodne topline u prostoru.
Drvo na akcentnom zidu donosi osjećaj mekoće i dodaje teksturu.

Nemojte se ograničiti samo na podove i zidove, koristite ga i za elemente, police ili pak umivaonike, drvo je uistinu svestrano i dugotrajno.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more