6 trikova za što bolji prvi dojam

Feb 25, 2022 | Ideje i savjeti

Stvaranje inspirativnog dizajna interijera koji ostavlja dobar prvi dojam nešto je čemu svi težimo. Donosimo 6 jednostavnih trikova kako biste što lakše ostvarili wow efekt pri dizajnu interijera.

Neobična rasvjeta
Rasvjeta može stvoriti ili pak uništiti čak i najbolji dizajn interijera. Ako želite impresionirati goste jedinstvenim dizajnom interijera doma, svakako nabavite neobičnu ali efektnu rasvjetu. Viseće svjetiljke su najbolji izbor rasvjete ako težite modernom interijeru. Svakako odaberite visilice s izvanrednim, neobičnim dizajnom koji privlači pozornost.

Svjetlucavi detalji i dekoracije
Jedna od najjednostavnijih ideja pri uređenju interijera koju možete primijeniti je dodavanje sjaja i glamura detaljima od kristala, brončanim namještajem ili ukrasnim komadima od mjedi ili nehrđajućeg čelika.

Biljke velikih dimenzija
Biljke su sjajan način da se dom istakne, bilo izvana ili iznutra. Ako želite instantno podignuti prostor ukrasite interijer biljkama velikih dimenzija. Rasporedite nekoliko velikih biljaka u hodnik ili ih stavite u dnevni boravak. Biljke nisu skupe a instantno podižu svaki prostor.

Neobični zidovi
Dizajneri interijera predviđaju rast trenda neobičnih zidova. Kako biste postigli impresivan dojam ukrasite zidove tapetama s atraktivnim i neobičnim uzorcima, bojom ili dizajnom. Možete se odlučiti za apstraktne osnovne oblike koji su inspirirani prirodom ili pak šareni dizajn koji će zidove pretvoriti u prekrasno umjetničko djelo.

Umjetnine
Umjetnine mogu pomoći pri postavljanju palete boja u dizajnu interijera. Ako ste ograničeni budgetom uvijek možete pronaći zanimljive primjerke na buvljacima i sajmovima antikviteta.

Boje kao inspiracija
Izbor boja može napraviti čudo za dizajn interijera. Budite oprezni u miješanju boja pri uređenju. Ako želite istaknuti dekor, nemojte se držati neutralnih tonova jer su previše suptilni i neće podignuti prostor. Umjesto toga, odaberite vibrantne boje i uzorke koji su estetski privlačni i ugodni očima.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more