Dizajn inspiriran Marokom

Sep 21, 2021 | Ideje i savjeti

Marokanski stil uređenja dočarava senzualnost kroz bogate i živahne boje i tkanine. Predstavlja topao, luksuzan i vrlo jedinstven stil uređenja interijera.

S arhitektonskog stajališta u ovom stilu možete pronaći izrezbareno drvo, okvire prozora s uzorkom, visoke stropove i mozaike. Marokanski dekor odličan je način da unesete dašak dramatičnosti u vaš dom. Predstavljajući afričku zemlju koja stoljećima ukrašava lampionima, uzorcima i sofisticiranim detaljima, elementi marokanskog stila u trenu će transformirati svaku prostoriju doma.

Ovaj stil možete spojiti s gotovo svakim postojećim oblikom uređenja i dekoracija i svakako je način da očarate svakog gosta koji uđe u vaš dom. Ako se odlučite za odvažnost, marokanski dekor omogućit će vam kombiniranje uzoraka, boje koje privlače pažnju i blještave detalje koji se mogu slojevito kombinirati jedan s drugim.

Raskošni tepisi s uzorkom još su jedan klasičan primjer marokanskog dizajna – mogli bismo reći da nijedan prostor nadahnut Marokom nije potpun bez tepiha.

Odaberite najbolje komade namještaja i detalje te stvorite nevjerojatan i udoban dom u marokanskom stilu.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more