Zašto su mali bazeni odličan odabir?

May 10, 2022 | Ideje i savjeti

Već neko vrijeme razmišljate o ugradnji bazena u vaš vrt ili dvorište, ali uvijek se nađe neka prepreka? To ne mora biti teško ostvarivo, a u nastavku vam donosimo nekoliko razloga zašto su mali bazeni bolji odabir od velikih.

Kod malih bazena potrebno je manje materijala za izradu što ujedno znači i niže troškove. Također, u njega stane i manje vode tako da na godišnjoj razini nećete potrošiti velike količine.

Osnovna svrha bazena je da se ohladite u vrućim ljetnim danima te da uživate sunčajući se pored njega. Sve to je dostupno kako u velikom, tako i u manjem bazenu. Instalacija traje kraće, ali i sama dokumentacija je jednostavnija, s obzirom na to da se radi o manjoj površini. Isto tako, lakše ga je smjestiti u prostor i napraviti da ne odudara previše od ostatka uređenja.
Održavanje je povoljnije jer je potrebno manje vode, a i čišćenje je jednostavnije. Iznos koji se uštedio na ovaj način može se iskoristiti tako da se bazen bolje opremi, primjerice led svjetlima.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more