Viseće biljke u interijeru

Apr 26, 2022 | Ideje i savjeti

Gotova svaka osoba u svome domu ima barem jednu biljku. Zelenilo interijeru daje osjećaj svježine i unosi dašak prirode u vaš dom.
Također, biljke su čest izbor za dekoraciju prostorije, a mogu se koristiti i za sakrivanje nekih nedostataka.

Jedan od zanimljivih načina kako uklopiti zelenilo u prostor je korištenje visećih konstrukcija.

Atraktivni pleteni držači za tegle koji se zakače za strop lijep su dodatak uređenju prostorije. Također, jedna od mogućnosti su i mini viseće police na koje se zatim stave tegle s cvijećem.

Viseći držači za tegle mogu se zakačiti za drvo, policu ili bilo kakvu vodoravnu kreaciju koju imate na zidu. Uz ovakve zidne dekoracije nećete morati razmišljati koju sliku staviti na zid.

Za one koje ne žele bušiti stropove i zidove, postoji alternativa. Biljke penjačice stavite na policu i pustite da izrastu do željene dužine.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more