Ukrasne kutije

May 20, 2022 | Ideje i savjeti

Mnoštvo sitnih stvari u domu želimo sakriti da nije odmah vidljivo, pa tako ladice za tren postanu prenatrpane. Odlično mjesto za pohranu su kutije, točnije ukrasne kutije koje služe i kao dekoracija. Možete birati između plastičnih, kartonskih, drvenih, ali i pletenih kutija te ih bojom i oblikom prilagoditi uređenju vašeg interijera.

Mogu poslužiti kao noćni ormarići ili stalci za časopise i novine. Primjerene su za sve prostorije u domu, od dnevnog boravka, kuhinje, sobe, ali i kupaonice.

Ukrasne kutije idealne su za pakiranje poklona za sve prilike. Osim što će poklon lijepo izgledati, osoba kojoj ste to poklonili moći će iskoristiti tu kutiju i za pohranu svojih stvari.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more