Ugodna atmosfera boho interijera

Apr 19, 2022 | Ideje i savjeti

Za unošenje boho stila u interijer potrebno je koristiti zemljane tonove i nježne, prirodne boje koje daju osjećaj smirenosti. Upravo to i karakterizira boho stil – ugodna atmosfera stvorena za mir i uživanje.

Kako je sve u harmoniji s prirodom, neizostavan dio uređenja je zelenilo, a osobito su popularne visoke biljke. Savjetujemo vam da nabavite, ili napravite sami ako ste dovoljno spretni, platnene ili pletene tegle za biljke kako bi se dodatno uklopile u cjelokupni dizajn.

Za boho stil karakteristično je mnoštvo jastuka različitih dezena koji ne trebaju biti uredno posloženi. Također, bijeli zidovi koji su ukrašeni raznim pletenim ukrasima, najčešće ručno rađenim.
Tepisi su must have svakog boho interijera, a napravljeni od grubog materijala te u svijetloj boji.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more