Krzneni tepisi

Mar 25, 2022 | Ideje i savjeti

Postoji nešto iznimno privlačno i ugodno u tepisima. U tom ugodnom-šik i mekom ugođaju koji stvaraju pod našim nogama, koje drvo jednostavno ne može nikako zamijeniti. I dok drveni podovi vladaju trendovima, tepih se vraća na velik – i vrlo elegantan – način. Prema trendovima za 2022. godinu, čini se da ćemo svoju kreativnost izraziti odvažnim, maštovitim i inovativnim stilom – krznenih tepiha.

Skandinavski stil je i dalje u trendu, a posebno su popularni krzneni tepisi koji se tradicionalno koriste u nordijskim kućama. Treba napomenuti da takav tepih ima iznimnu trajnost i nudi toplinu prostoru, čineći ga mekšim ugodnijim.

Iako prva pomisao pri dodavanja tepiha u dom nije usmjerena prema kuhinji ili blagovaonici, krzneni tepih će naglasiti taj prostor i unijeti osjećaj topline u dom.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more