Bilo da uređujete mali ili veliki prostor, sastavili smo naše omiljene načine dodavanja kineskih elemenata za dizajn interijera.

Boja je izvrsno mjesto za početak prilikom uvođenja kineskih elemenata u dizajn interijera. Dizajn interijera orijentalnog stila obično traži minimalističku pozadinu, sa živopisnim dodacima primarnih boja kao što su crvena, plava i smaragdno zelena. Ove živopisne nijanse dodaju raskoš i često se nalaze na elegantnim orijentalnim ukrasima i dodacima.

CRVENA

Crvena boja je ključni faktor u stvaranju ugođaja inspiriranog Kinom, a uz to predstavlja i sreću. Ovu nijansu možete uključiti u dekor kroz jastuke ili zavjese kako biste unijeli hrabar dodir boje u dom.

NAMJEŠTAJ U KINESKOM STILU

Kineski namještaj obično utjelovljuje čiste linije i bogate rezbarije. Komadi poput komoda ili stolica pažljivo su ručno oslikani nevjerojatnim detaljima.

ORIJENTALNA RASVJETA

Rasvjeta je bitan dio stvaranja dizajna interijera u orijentalnom stilu. Kineske svjetiljke i rasvjeta odavno su cijenjeni.  Ručno izrađene svjetiljke s izrezbarenim ili ručno oslikanim bazama unijet će u dom tradicionalni kineski orijentalni stil.

KERAMIKA

Tradicionalna orijentalna keramika dodaje azijsku temu dizajnu interijera. Poznata po ručno oslikanom dizajnu, keramika u azijskom stilu najpoznatija je po svojim svijetloplavim i bijelim ilustracijama.