Neke od najvažnijih trenutaka svog života provodimo u blagovaonici, družeći se s prijateljima i obitelji, slaveći praznike i rođendane. Stol za blagovaonicu može pridonijeti dizajnu prostora, a uz nekoliko ideja vrlo je lako stvoriti stilsku blagovaonicu po želji. Tekstura, patina i antikviteti ispunjavaju duše naših domova. Blagovaonicu ukrasite posebnim komadima koji povezuju osobnost s različitim stilovima kako bi obogatili obiteljski prostor.

Ove blagovaonske setove poželjet ćete imati u svom domu.

Tradicionalni luksuz

Blagovaonica u potpunosti izrađena od masivnog drveta i s preciznim rezbarijama gdje se svaki detalj savršeno podudara i pretvara blagovaonicu u umjetničko djelo. Tradicionalni stil uključuje mnogo tkanine, dekore na prozorima i tepihe. Okrenute noge, rezbareni rukohvati, stilski materijali: Svi se mogu naći u namještaju koji je tipičan za tradicionalni stil uređenja. Žuta boja u kombinaciji s drvetom donosi izniman osjećaj luksuza u prostor za obiteljsko druženje.

Kraljevsko plava

Kraljevsko plava je i službeno nova hit boja u interijerima. Kraljevsko plava ne samo da donosi tradicionalnost i klasiku, već stavlja moderni “touch” na tradicionalno dekoriranje prostora. Često povezujemo baršunasti namještaj bogatijih boja – s tamnijim, dekadentnijim prostorima, no to nije uvijek tako. Ovdje prikazan drveni stol uparen s intenzivnim tonovima kraljevsko plave donosi svjež proljetni i upečatljiv izgled blagovaonici.

Sofisticirani Twist

Stakleni stolovi su izvrsni jer dobro izgledaju, te pristaju uz sve dekore. Iako je ovaj trend na neko vrijeme nestao, vratio se veći nego ikad. Dodajte stakleni stol vašoj blagovaonici za hladan, ali suvremen osjećaj. Uparite ga s mekanim stolicama za još veći kontrast. Ako ne želite koristiti stolnjak na stolu, drveni stol je idealno rješenje. Drveni stol naglasit će ljepotu prostora, a istovremeno mu pružiti vrhunski i sofisticiran izgled.

Upečatljivi detalji

Pladanj i šalice Coco Maison donose dašak umjetnosti u pripremu i posluživanje hrane. Modernog izgleda i interesantnih linija, s lakoćom će se uklopiti u svaki moderan dom i začiniti posluživanje pravom umjetnosti.

Porculan kakvog je imala naša baka

Retro porculanski chic i pomalo nostalgični set koji podsjeća na mirisnu bakinu kuhinju izvrsno će se uklopiti u svaku blagovaonicu, kakvog god stila. Pronašli smo upravo takav i istog trena se zaljubili u njega. Uživanje u piti od jabuke i šalici toplog čaja, spravljenim po bakinom receptu, čini se više nego prikladnim uz ovakav set posuđa.