Magyar Zene Háza, što u prijevodu znači Mađarska glazbena kuća, trebala bi svoja vrata otvoriti početkom 2022. godine. Kao što ime sugerira, zgrada je posvećena glazbi, a futuristički moderni dizajn povezan je s posebnim građevinskim rješenjima. Mađarska glazbena dvorana služit će tri različite funkcije. Zgrada će se sastojati od tri etaže koje će biti odvojene projektnim elementima i prostorom.

Kuća glazbe smještena je u šumi u sklopu budimpeštanskog gradskog parka, a sastoji se od izložbenog prostora posvećenog povijesti glazbe, intimnog koncertnog prostora i knjižnice. Japanski arhitektonski ured Sou Fujimoto Architects se skriva iza dizajna ove impozantne građevine. Dizajn uključuje prostore za sjedenje ispod krova nalik baldahinu, koji je probušen s oko 100 pojedinačno dizajniranih rupa kroz koje će se moći promatrati okolna stabla.

U sklopu građevine će se nalaziti i Hangdóm (zvučna dvorana) što je uistinu neusporediva instalacija koja se ne može naći u takvoj veličini nigdje drugdje u svijetu. Ova kultna značajka koja podsjeća na kupolu ili zvono ostavit će posjetitelje zaprepaštenima. 31 zvučnik osigurat će savršenu kvalitetu zvuka, dok će slike biti projicirane na kupoli od 360 stupnjeva s 8 projektora.