Božić nam se polako bliži i već se može osjetiti svuda oko nas. Mnogi ljubitelji blagdanskog ugođaja s ukrašavanjem domova kreću već krajem studenog, a ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu – donosimo vam ideje za najljepše uređenje.

Ako volite šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete.  Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku.

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja upotpunit će totalan look. 

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno – bijelu kombinaciju boja. Ovo je ujedno i najtradicionalnija božićna kombinacija a bila je vrlo popularna 50-ih godina prošlog stoljeća.

Kao jedan od glavnih blagdanskih detalja izdvaja se božićni vijenac. Možete birati između kreativnih vijenaca, upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih varijanti.

Moderne čarape za poklone ili pak figurice, patuljci i svima nam dragi orašari pokazat će vaš blagdanski duh u punom sjaju.