Home office

Jul 26, 2021 | Ideje i savjeti

Rad od kuće već je neko vrijeme jako popularan, barem što se tiče onih koji nisu fiksno vezani uz ured ili svoj posao mogu raditi s bilo koje lokacije. Mogli bismo reći da se ove godine na neki način i prisilno popularizirao i svi smo u nekom trenutku tražili način kako da pomirimo posao i privatni život, kako da što bolje organiziramo ured u stanu i budemo produktivni.

 

Nedostatak prostora jedan je od najvećih izazova s kojim se mnogi suoče kada im padne na pamet ideja o stvaranju uredskog kutka.

No, bez brige, postoje odlična mjesta kao što su neiskorišteni prostor ispod stubišta, kutak u dnevnom boravku uz prozor ili pak u spavaćoj sobi. Uredski kutak može biti originalan i elegantan, čak i ako je improviziran!

 

Odaberite svoj radni stolac s velikom pažnjom tako da bude ugodan za cjelodnevno sjedenje ali i da se dizajnom uklapa u vaš dekor. 

Stol prilagodite veličini prostora jer on niti ne mora biti velik, bitno je da služi svrsi. Radni stol osim što postaje vaš novi radni suputnik, pridonijet će i vašem dekoru, stoga se igrajte i stvorite zanimljiv ali skladan prostor.

Za kraj se pobrinite za rasvjetu, smanjite naprezanje očiju nježnim i toplim izvorom svjetlosti. Stolne lampe razigranog dizajna odličan su izbor.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more