Glavni trendovi boja za 2022. naslanjaju se na već postojeće trendove i donose dašak svježine i pastelne nijanse u naše domove.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Kadulja

Ova neutralna boja unosi u prostor vrlo tople i meke nježne note zelene, koje stvaraju svijetlu i ugodnu atmosferu. Idealna je za dnevni boravak s obzirom na neutralnost koja se dobro slaže s bilo kojom drugom bojom ili stilom interijera. Boja kadulje stvara toplinu i sjaj, ali i spokoj i vizualnu lakoću, dobro se uklapa u klasične, romantične i vintage stilove.

Plavo-zelena

Plavo-zelene nijanse su savršene za stvaranje spokojnog i mirnog ugođaja u domu. Počevši od boje morske pjene do tirkizne, plavo zelena dolazi u različitim nijansama. Odlično funkcionira kao boja za zidove ali i namještaj. Kombinirajte ju s namještajem u ružičastoj, toplo sivoj i terakota narančastoj boji.

Neutralna beige

Jednostavno je – sve nijanse ove boje smatraju se univerzalnima, prikladnima za apsolutno svaki stil uređenja – od klasičnog do modernog, a stvaraju topao i umirujući ugođaj. Bež boja i njezine mnogobrojne nijanse, od gotovo prljavo bijele do zlatne, lako se kombiniraju sa širokom paletom drugih boja.