Savjeti za uređenje okućnice

Jul 26, 2022 | Ideje i savjeti

Tijekom sunčanih i toplih dana mnogo vremena provodimo na otvorenom, a naše poglede zasigurno mame lijepo uređene okućnice. Donosimo nekoliko savjeta za uljepšavanje dvorišta, a inspiraciju možete pronaći i na Instagramu. 

Postoji mnogo načina kako urediti staze koje vode do ulaza u kuću. Staze od drvenih letvi izgledaju predivno, no malo su teže za održavanje s obzirom na to da drvo truli i propada. Kamene staze možete bez puno muke i sami napraviti, potrebno je samo nabaviti dovoljno veliko kamenje. Također, u trgovinama se mogu pronaći ploče za staze različitih oblika, modela i materijala, pa možete odabrati one koje vam najviše odgovaraju.

Cvijeća nikad dosta! Jedno od jednostavnijih načina za održavanje biljki je posaditi ih u tegle koje zatim rasporedite na različita mjesta koja odgovaraju vama, ali i biljki s obzirom na vremenske uvjete. Također, tegle se mogu lako premjestiti da ih se zaštiti od hladnoće, snijega i kiše tijekom zimskog perioda.

Za sve stvari koje su vam potrebne kod uređenja vrta, poput kosilica, alata za vrt i cvjetnjak i sličnog pribora, odlično rješenje je nabaviti drvenu kućicu koja će biti prostor za skladištenje, a istovremeno lijepo izgledati u dvorištu.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more