Okrugli blagovaonski stolovi 

Mar 18, 2022 | Ideje i savjeti

Kada je riječ o stolovima za blagovaonicu, pravokutne verzije su zlatni standard već dugo vremena zbog čega je tako lijepo vidjeti dolazak elegantnih okruglih opcija. Od drvenih do betona i mramora, okrugli stol će odgovarati svakom ukusu i izgledu interijera.

Kako smo već ranije pisali o trendu zaobljenog namještaja, upravo tu se nadovezuje i ovaj trend. Nježnije, zakrivljene linije integrirajte i u blagovaonicu. Ne postoji lakši način za to od primjene okruglog stola.

Nadalje, ako želite postići određeni stil, poput vintage stila koji se djelomično vraća u interijere u 2022. godini, prostoru ćete dodati novi glavni komad u dizajnu.

Ako ste pobornik minimalizma i volite da prostor odiše prozračnošću, opcije izrađene od stakla savršen su izbor.

Bilo koju opciju izabrali sigurni smo da će okrugli stol donijeti sasvim novu dimenziju i dizan u prostor.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more