Kako urediti kućnu biblioteku

Oct 22, 2021 | Ideje i savjeti

Iako smo u digitalnom dobu, nijedna tehnologija se ne može usporediti s osjećajem dobre knjige u ruci. Kako bismo vam olakšali da uredite svoj mali kutak za knjige u ugodan i jedinstven prostor, donosimo prijedloge kako to provesti u praksu.
Dok su javne i sveučilišne knjižnice često ogromne i pune sjaja, kućne biblioteke su intimnije (ali ne i manje prekrasne). Bilo da uređujete cijelu sobu ili samo kutak s policama, kućna biblioteka može biti formalna i elegantna ili šarena i udobna, a elegantni komadi poput kamina, stola ili udobne fotelje dat će dodatan šarm cijelom prostoru.
Skupili smo prijedloge najljepših kućnih polica kako bismo inspirirali vaše uređenje i s ponosom izložili vaše omiljene knjige.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more