Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Sep 20, 2022 | Ideje i savjeti

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene.

Prazni zidovi pored stubišta odlično su mjesto za fotografije. Najčešće se postavljaju tako da prate liniju stepenica čime se dobiva ujednačen i atraktivan izgled.

Za one koji vole kreativan nered, za postizanje takvog dojma preporučujemo kombiniranje nekoliko okvira, različitih veličina, boja i dizajna. Ako se lijepo poslože da zajedno čine cjelinu, dobiva se umjetnički dojam, a takav zid sigurno će privući poglede.

Još jedna od mogućnosti je nabaviti zanimljive okvire na koje se slike kopčaju ili zakače. Najčešće su takvi okviri većih dimenzija pa se na njih može staviti više fotografija. Možete i sami izraditi mjesto za fotografije uz malo konopa i nekoliko kvačica.

Kombiniranjem crno-bijelih fotografija stvorit ćete ujednačen i elegantan izgled.

Nastavi čitati

Nastavi

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more

Drveni blagovaonski stolovi

Stol je centralno mjesto u našem domu koje se koristi za jelo, ali i za druženje i razgovor s obitelji i prijateljima. Dok je oblik stola najbolje prilagoditi prostoru u kojem će se nalaziti, materijal može biti raznolik - od staklenih i plastičnih do drvenih stolova....

read more