Kako iskoristiti drvene kutije umjesto polica

Jul 1, 2022 | Ideje i savjeti

Određene stvari ne trebaju uvijek služiti onome što im je prvotna svrha već se mogu prenamijeniti. Tako je jedan od kreativnih načina stvaranja polica korištenje drvenih kutija. Drvene kutije u kojima smo prenosili stvari ili ih koristili za skladištenje možemo ponovno iskoristiti i od njih napraviti lijep i koristan komad namještaja.

Kutije možemo ostaviti u originalnom izdanju ili ih obojati i ukrasiti raznim vrpcama, kuglicama i sličnim dodacima. Možemo ih smjestiti u bilo koju prostoriju u domu, a namjena može biti raznolika, od polica za knjige preko stalka za cipele do noćnog ormarića u spavaćoj sobi.

Korištenje kutija kao zidnih polica ne samo da je korisno za odlaganje stvari već upotpunjuje i dekorira zid. Potrebno vam je samo malo mašte da imate kreativni i drugačiji dizajn interijera.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more