Multifunkcionalni prostori

Jan 28, 2022 | Ideje i savjeti

Prostori sa samo jednom namjenom postaju stvar prošlosti. S obzirom na arhitektonske iskorake i dizajn, trendovi uređenja interijera u 2022. godini svakako će uključivati i sjajne ideje za uređenje višenamjenskih prostora.

Bez obzira na motivaciju koja se skriva iza želje za maksimiziranjem prostora, kombiniranje dvije funkcije u jednom prostoru uvijek je pametan potez. Iskoristite svaki kutak jednostavnom i inovativnom podjelom prostora. Mogućnosti unutar bilo kojeg prostora su uistinu mnogobrojne a najbitnije je da budete maštoviti i kreativni.

Ne zaboravite ni na vertikalni prostor –  police, ljestve i različite visine poda ili stropa mogu stvoriti potpuno drugačiji dojam i vizualno odijeliti prostor.

Potražite nadahnuće u nastavku…..

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more