Sofa ili kutna garnitura

Oct 19, 2021 | Ideje i savjeti

Glavni komad namještaja pri uređenju dnevnog boravka svakako je sofa ili sjedeća garnitura. Pri tom odabiru nameće se pitanje koju verziju odabrati.
Odabir prave sjedeće garniture ključ je za udobnost ali je također presudan faktor za cjelokupan izgled prostora. Odabir prilagodite veličini prostora.

Sofe, odnosno dvosjedi i trosjedi bolja su opcija za manje prostore jer su manjih dimenzija te samim time manje „guše“ prostor. Ukoliko imate dnevni boravak manje površine svakako vodite brigu i o boji sofe, birajte jednobojne i svjetlije tonove.

MELODIA, trosjed – PRIMA

Za one sretnike koji raspolažu većim prostorom izbor je ipak nešto veći. Uskladite dvosjed i trosjed ili se pak odlučite za kutnu garnituru. Kutne garniture su idealna opcija za veća kućanstva jer pružaju više sjedećeg prostora ali i dodatne funkcije. Obratite pažnju da li sjedeća garnitura ima opciju podizanja dijela naslona ili pak dijela za noge. Dodatne opcije poput ovih bit će vrlo korisne, osobito nakon dugog i napornog dana.

BARI modularna garnitura – PRIMA

Havana roze ambijent – SI studio

Bez obzira koja opcija sjedećeg namještaja više odgovara vašim potrebama, svakako razmislite treba li garnitura imati mogućnost razvlačenja u ležaj. Ova opcija će vam biti od velike koristi ako nemate dodatni ležaj za goste.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more