Savjeti za uređenje vrta i terase

Jun 3, 2022 | Ideje i savjeti

Povratkom lijepog vremena javlja se i želja za uređenjem vanjskog prostora.

U trgovačkom centru Westgate, gdje je prisutno čak 30 trgovina za uređenje doma na jednom mjestu, smo pronašli ideje kako urediti vrt ili terasu, neovisno o njihovoj veličini. Ponuda namještaja u Westgate Shopping Cityju obuhvaća  domaće i strane brendove, kao i unikatan namještaj s potpisom poznatih dizajnera.

Ima li išta ljepše od uživanja i ručka u vlastitom vrtu ili terasi?

Dolaskom ljepših dana većina nas baca pogled upravo prema tom prostoru i razmišlja kako bi se trebalo pokrenuti i urediti svoju malu oazu za uživanje na otvorenom. Pravo je vrijeme da požurite s uređenjem kako biste mogli što prije uživati u druženju na otvorenom.

Vrtni blagovaonski namještaj koristit će vam za jutarnju kavicu, obiteljski ručak ili druženje s prijateljima.

Namještaj upotpunite roštiljem na kojem ćete pripremati ukusne obroke, a ako imate malu vrtnu kuhinju super ideja je opremiti ju blenderom jer ćete tako uvijek imati svjež i zdrav napitak pri ruci.

Ne zaboravite pribaviti male pomagače za roštiljanje poput hvataljki ili lopatice, a nama je posebno zanimljiv čips za roštilj koji ispušta aromatični dim i tako hrani daje poseban okus i miris.

Nastavi čitati

Nastavi

Kako uklopiti privatne fotografije u interijer?

Želite ukrasiti svoj dom privatnim fotografijama, a nemate ideju kako? U nastavku vam donosimo nekoliko mogućnosti koje će dati šarm vašem domu, ali i toplinu jer ipak su u pitanju vaše uspomene. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli Harvey’s House...

read more

Crno-bijeli svijet

Uređenje doma u crno-bijeloj boji veliki je hit posljednjih godina. Za osobe koje vole minimalističko uređenje, ovo je odličan izbor. I crna i bijela samostalno, a osobito u kombinaciji, pružaju elegantan i luksuzan izgled. Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu...

read more